ZG. ŠIŠKA, GALETOV BLOK

Domov  ❯ Nepremičnine  ❯ Prodaja  ❯ ZG. ŠIŠKA, GALETOV BLOK

Prodaja : ZG. ŠIŠKA, GALETOV BLOK

Velikost: 84.26 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

v stavbi zgrajeni leta: 1945

EI: EI v izdelavi

 

Regija LJ-mesto

Upravna enota Lj. Šiška

Naselje Zg. Šiška


Cena: 230.000,00 EUR
84,26 m2, 3-sobno, v stavbi zgrajeni l. 1945, adaptirano l. 2011, 4/5 nad., prodamo. Cena: cca 230.000,00 EUR

Prijetno in zelo svetlo trisobno stanovanje se nahaja v 4. nadstropju Galetovega bloka (križišče Celovšče in Obirske ceste). Kvadratura stanovanje je 84,26 m2 z balkonom, klet dodatno meri 5,89 m2. Stanovanje je bilo leta 2011 v celoti obnovljeno- vodovodne in elektro inštalacije, kopalnica, WC, tla, trislojna PVC okna, protivlomna vrata,... Strop je dodatno izoliran. Stanovanje je na obe strani- spalnica, balkon in kuhinja na SV, dnevna in otroška soba pa na JZ. Leta 2014 je bilo stanovanje v celoti opremljeno po meri, notranja vrata so bila delana posebaj po naročilu, vgrajena je bila klima. V spalnici je vodna postelja Lectus Verona 200x200. Vse je pralno in redno vzdrževano. V otroški sobi je po meri narejen pograd, ki je bil izdelan lani maja (mere postelj so 120x200). Sedežna garnitura je bila redno čiščena (čistilni servis, ki uporablja ekološka čistila). Stanovanje se načeloma prodaja opremljeno, oz po dogovoru. Je lepo vzdrževano, potrebno ga bo samo pobeliti. Rok izselitve je po dogovoru, vendar ker družina išče zase nepremičnino, vselitev ni možna takoj. Blok je lepo urejen, čist in vzdrževan. Pripada mu dvorišče z igrali pred blokom. V bloku dvigala ni. Parkiranje je pred blokom, možnost pa je tudi najema polovice garaže s sosedom. Garaža je pri sosednjem bloku in po dogovoru, družina pred njo parkira. Fotografije balkona so iz lanskega leta poleti.

Ogrevanje je na toplovod, ogrevanje vode je na bojler. V kuhinji, WC-ju in kopalnici je talno ogrevanje, ki je bilo zelo malo vključeno, saj je stanovanje zelo toplo. 

Upravnik je DOMO, d.o.o. Stroški upravnika za 4 osebe (voda, ogrevanje, smeti, čiščenje, rezervni sklad, zavarovanje) so poleti cca 100-120 eur in pozimi cca 40-50 eur več zaradi ogrevanja. Elektrika je po porabi. 

Prodajalec pogojuje, da si s kupcem razdelita provizijo in sicer vsak 2% plus DDV.