SAVUDRIJA

Domov  ❯ Nepremičnine  ❯ Prodaja  ❯ SAVUDRIJA

Prodaja : SAVUDRIJA

Velikost: 100 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1976

EI: EI v izdelavi

 

Regija Istrska

Upravna enota VSE

Naselje Savudrija


Cena: 199.000,00 EUR
100 m2, samostojna, zgrajena l. 1976, adaptirana l. 2018, 469 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 199.000,00 EUR

Vas zanima kupiti hiško za ODDIH?

Bašanija je v Slovenski Istri in je od mesta Portoroža v Sloveniji oddaljena 20 km in od mesta Umag 5 km. Naselje obkroža zelenje in hiše s lastnimi dvorišči in vrtovi ter zelenicami. Na kraku Savudrijskega svetilnika so plaže in sprehajalne poti in kamp Pinela, trgovine, pekarne, razni lokalčki.

Hiša je cca 230 m od morja, to je 5 minutk peš, parkirišče za 5 avtomobilov, zelenja in raznega drevja veliko, v letu 2018 je narejena nova fasada z  izolacijo, klima in novi sončni kolektorji, centralno ogrevanje je povezano preko kamina ali kolektorjev z radiatorji, topla voda-kombinacija kolektorji ali bojler. Priklopljeno na kanalizacijsko omrežje in ima tel.priključek.

Je funkcionalno razporejeno, zunaj je letna kuhinja in je bivalno skozi vse leto.

Hiša ima spodnji del s kuhinjo in jedilnim kotom, dnevni prostor z vhodom pri čitalnici, spalnico, sobo z pogradom in kopalnico z banjo. (meri 79 m2)

Na zgornjem delu pa je manjše stanovanje s teraso.

Zunaj je tudi zidana shramba, nad njo skriti prostor za sončenje.  Letna kuhinja z mizo in kaminom daje posebno zadovoljstvo ob druženju. Pod nad kritim prostorom se lahko parkira avto ali pa razprostre mizo. Na drugi strani je ribnik in prostor za sprostitev.

Lokacija je zaželjena in zanimiva.

Ogledi po predhodnem dogovoru.

Prodajalec pogojuje, da si z kupcem razdelita zakonsko določeno provizijo.