NOVO MESTO

Domov  ❯ Nepremičnine  ❯ Prodaja  ❯ NOVO MESTO

Prodaja : NOVO MESTO

Velikost: 414.3 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Kombiniran prostor

zgrajeno leta: 1975

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)

 

Regija Dolenjska

Upravna enota Novo mesto

Naselje Novo Mesto


Cena: 899.000,00 EUR
414,3 m², kombiniran prostor, zgrajen l. 1975, adaptiran l. 2009, 765 m² zemljišča, vrtec in stanovanje, prodamo. Cena: 899.000,00 EUR

DELUJOČI  VRTEC.

Prodaja se objekt in posel.

Vrtec JANA se nahaja na naslovu Pod Trško goro 13, v mirnem in urejenem naselju stanovanjskih hiš na obrobju Novega mesta. Iz objekta so lepi pogledi na reko Krko. Dostop do avtoceste in centra Novega mesta je zelo dober, lokacija je frekventna. Vsa potrebna infrastruktura je v bližini. Od strogega centra Novega mesta je vrtec oddaljen 4 km.

Glavna dejavnost, s katero se podjetje ukvarja je dejavnost vrtcev, ki po standardni klasifikaciji dejavnosti (SKD) sodi v sklop P/85.100 (Predšolska vzgoja). Vrtec je vpisan v razvid javno veljavnih programov v Republiki Sloveniji z dvema oddelkoma in deluje po kurikulumu z elementi Montessori pedagogike, katere bistvo je »Pomagaj mi, da naredim sam«. Ta sistem vzgoje temelji na otrokovih razvojnih potrebah po svobodi znotraj meja v skrbno pripravljenem okolju, ki ga zanj pripravijo strokovni delavci vrtca.

Vrtec deluje z dvema oddelkoma rednega programa (otroci v starosti od 11 mesecev do 6 let), stanovanje pa je namenjeno za še en oddelek, ali senzorno soboter dve pisarni (zbornica, kabinet). Poudarek je na programu, ki temelji na razvoju otrokove kreativnosti, motorike ter spodbuja njegovo samostojnost in odgovoren odnos do sebe, soljudi ter dela.

Imajo izhod na krasen atrij (igrala), ki omogoča otrokom celo po zimi sankanje in smučanje.