LJ. ŠIŠKA, ŠENTVID

Domov  ❯ Nepremičnine  ❯ Oddaja  ❯ LJ. ŠIŠKA, ŠENTVID

Oddaja : LJ. ŠIŠKA, ŠENTVID

Velikost: 44.5 m2

Posredovanje: Oddaja

Vrsta: Stanovanje

Tip: Garsonjera

zgrajeno leta: 2010

EI: B1: od 15 do 25 kWh/m2a

 

Regija LJ-mesto

Upravna enota Lj. Šiška

Naselje LJ-Šiška


Cena: 550,00 EUR/mesec
44,5 m2, garsonjera, zgrajena l. 2010, 1/2 nad., oddamo. Cena: 550,00 EUR/mes

HITRO SELJIVO !

Stavba:
Nadstandardno stanovanje staro 4 leta se nahaja v 1. nadstropju in je orientirano na jugo-zahod s 3 velikimi okni s trojno zasteklitvijo, ki lovijo sonce preko celega dne. V stavbi je skupno 13 stanovanj v 3 etažah. Stavba ima dvigalo. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti v izmeri 4 m2.

Parkirišče:
V neposredni bližini (60 m) ob glavni cesti so vedno prosta brezplačna parkirišča. Proti dodatnemu plačilu 50€ je mogoč parking tudi v kleti - pokrita in zaprta garaža z el. dvižnimi vrati.

Umestitev v prostor in okolica:
Šentvid je mestece v malem. V radiju 200m se nahaja: čistilnica, pekarna, Tuš, Merkator, sadje/zelenjava, NLB z bankomatom, trafika, cerkev, gimnazija, vrtec, odlična čevapdžinica, piceriji. V bližnji okolici še: pošta, knjižnica, zdravstveni dom, mesnica

Logistika:
LPP (ustavljajo tudi medkrajevni avtobusi) avtobusna postaja se naja 200m od stanovanja, kjer vozijo št.: 1, 8, 25, 26. Šentvid je odlično izhodišče za dostop do kateregakoli dela Ljubljane, saj preko avtoceste lahko dostopate neposredno na obvoznico. Npr. čas vožnje do Rudnika je 15min. Blizu je tudi železniška postaja.

Kaj ni dovoljeno?
V stanovanju je prepovedano kajenje in večji hišni ljubljenčki (konec koncev ni prostora).

Oprema:
Zakonska postelja, miza in 4 stoli, 2 enoseda z mizico, klimatska naprava (inverter), sesalec, likalnik, likala deska, pralni stroj, hladilnik z zmrzovalnikom, velik plinski štedilnik, napa, lastna etažna plinska peč za pripravo tople sanitarne vode in ogrevanje, velika tuš kabina, bide. Inštalacija za alarmno napravo je že tako, da se lahko po potrebi namesti tudi alarmna naprava. Na hodniku se nahaja velika garderobna omara z LED osvetlitvijo.

Kaj je še v stanovanju?
Stanovanje je popolnoma opremljeno tudi s kuhinjskimi pripomočki: toaster, mešalnik, noži, jedilni pribor, kozarci ipd. V paketu je tudi stojalo za sušenje perila. Poleg interneta 40/4 Mbit/s (LAN oz. WiFi) je v ceni zajet tudi HD TV pretvornik z osnovno programsko shemo. Televizije ni v stanovanju.

Mesečni stroški:
Povprečni mesečni stroški za 2 osebi so okrog 100€, ki vključujejo elektriko, ogrevanje, pripravo tople vode, upravnik. Investicije v stavbo krije najemodajalec. Ogrevanje zaradi ugodne lege stanovanja, dobre izolacije in dobrih oken skoraj nikoli ni potrebno.

NAJEMNIK PLAČA AGENCIJI PROVIZIJO V VIŠINI ENOMESEČNE NAJEMNINE PLUS DDV.

Ogledi v popoldanskem času.