DOMŽALE

Domov  ❯ Nepremičnine  ❯ Prodaja  ❯ DOMŽALE

Prodaja : DOMŽALE

Velikost: 310 m2

Posredovanje: Prodaja

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1960

EI: EI v izdelavi

 

Regija LJ-okolica

Upravna enota Domžale

Naselje Domžale


Cena: 310.000,00 EUR
310 m², samostojna, zgrajena l. 1960, adaptirana l. 2019, 653 m² zemljišča, prodamo. Cena: cca 310.000,00 EUR

Dodaten opis

Iščete hišo v bližini Ljubjane?

Morda vas zanima imeti v hiši dve stanovanji, za dve družini in še poslovni prostor?

Prav to imate možnost kupiti in še tretje stanovanje v sosednji hiši, katerega lahko oddate lahko pa imate poslovni prostor.

Na parceli sta dva objekta - dve hiši.

Nahajata se v Domžalah ob koncu ulice v mirnem naselju. Hiši sta ob majhnem gozdičku, z ene strani travnik in z vhodne strani veliko parkirišče. Ob parkirišču so igrala za otroke. V neposredni bližini je  urejena pohodniško-rekreativna ob bistriška pot, mestni bazen, športni park, medgeneracijski center, nakupovalni center, tržnica

Z avtomobilom je do centra 5 min vožnje in 3 min vožnje do AC odseka Domžale-Ljubljana, 13km do mesta Ljubljana, dobra avtobusna povezava.

Ena hiša obsega: dva ločena vhoda - dve stanovanji.

Stanovanje v nadstropju obsega cca 80m², prav tako tudi spodnje stanovanje, ki je starejše, zgornje novejše.

(cca 160 m²).

Hiša ima novo fasada (18cm-stiropor, hidroizolacija)  narejena 2019, bele barve. Streha Gerard-t, pvc okna, pvc vrata (2006). Hiše se drži velik nastrešek, z urejeno letno kuhinjo, zelenjavni vrt.

V spodnjem stanovanju  nova vhodna vrata (2019). Spodnji del hiše ima obnovljeno kopalnico in sobo. Zgornje stanovanje je modernejše (hodnik, tri spalnice, kopalnica z WCjem, kuhinja, jedilnica povezana z dnevno sobo. V dnevni sobi kamin. V hiši so kotlički za vodo speljani na ekološko izrabo vode z vrtine (cenejša poraba vode).

Druga hiša obsega v vsakem nadstropju cca 50m². V nadstropju stanovanje - popolnoma novo, moderno opremljeno z ločenim vhodom (talno gretje, velik prostoren prostor, klima inverterska Samsung). Lahko ga uporabite za poslovni prostor.

Ostala kvadratura so kletni prostori, garaža, kurilnica...

Izolacija celuloza, garaža v delu. Kurilnica z moderno opremljenim ogrevalnim sistemom - vodna črpalka, Stibel eltron (ogrevanje obeh objektov na vrtino voda-voda=nižji stroški ogrevanja obeh stavb 2019) in zalogovnik za 300l vode. Klet starejša. Obe hiši imata identično novo fasado bele barve (18cm-stiropor, hidroizolacija, streha eluloza), cokel sive barve. Kompletno obnovljeno v oktobru 2019.

Oba objekta imata gradbeno in uporabno dovoljenje. Ogrevalni sistemi imajo vodno dovoljenje.

Objekta sta primerna za bivanje, oddajo, poslovno priložnost  

Vsi vgrajeni materiali visoke kvalitete.

Kupec plača 2 % davek.

Ogledi po dogovoru.